Posted on Leave a comment

Mother of two raped by 8 afghans, Excerps from Courttranscripts.

I’m going to attempt to translate the following text which is a excerpt of  court transcripts from a rape trial in Sweden, where 8 afghans were prosecuted for gangraping and holding a single mother of 2.

The text is despicable. I’m probably going to need a drink for this. Bear with me.

 

För att förstå inställningen till andra människor och särskilt kvinnor,som vissa invandrade grupper har kan man läsa rättegångsutdrag av vad åtalade faktiskt säger som sällan läcker ut. Hemsk historia detta om en gruppvåldtagen kvinna i Mariannelund i Småland. Ladda ner domen kostade 40spänn.

“i Jönköpings län 18 mars, 2017

48 spermafläckar efter flyktingarnas gruppvåldtäkt
Den svenska tvåbarnsmamman gruppvåldtogs under skratt och glada rop av 8 Afghaner på en flyktingförläggning i småländska Mariannelund. Kvinnan blev i det närmaste apatisk efter händelsen och fortfarande känns det enligt henne som att hon har någonting uppstoppat i underlivet. Idag lade åklagaren fram spermabevis mot nio män, där flera försvarar sitt agerande mot kvinnan.
– Hon är en hora, säger Migrationsverkets tolk Rafi Bahaduri, 25, som är en av de åtalade.

Det var i december förra året på flyktingförläggningen i småländska Mariannelund som sex ensamkommande flyktingar från Afghanistan i flera timmar våldtog den svenska tvåbarnsmamman med hjälp av en 33-årig fyrbarnsfar och en 25-åring, även de afghaner.

I rättegången har kvinnan berättat att flyktingmännen i samförstånd attackerade henne och att alla flyktingarna var med på våldtäkten. Flyktingarna ska enligt ett vittne ha uppgett att de ville hämta ”en tjej för att knulla” och medan våldtäkten pågick skrattade männen och klappade händerna.

Hittades apatisk
Tvåbarnsmamman har i förhör med polisen berättat om hur hon förgäves försökte slita sig loss från afghanerna när de våldtog henne vaginalt, analt och oralt på samma gång.

– Det är som jobbigast när de håller på samtidigt överallt, förklarade kvinnan senare under rättegången, meddelar Höglandsnytt.

När den svenska tvåbarnsmamman i blodigt tillstånd till slut hittades av polis i flyktingarnas lägenhet var hon apatisk. Hon hade då för ont för att sitta ner och hon hade även ont i svalg, underliv och mage. Kvinnan blev så allvarligt skadad att hon tvingades sitta i rullstol och fick vårdas på psykklinik i Västervik i fyra veckor.

Åklagare Gunnar Brodin berättade i sin slutlädering idag att kriminaltekniker hittat 48 spermafläckar i den flyktinglägenhet där gruppvåldtäkten skedde. I tvåbarnsmammans ändtarm och längre upp i matsmältningssystemet återfanns spermier från minst fyra personer. Sammanlagt kan nio män bindas till våldtäkten.” Svårläst såklart och så hemskt att det är svårgreppbart,men det är vad som skett,och precis som folk bör få se eller verkligen få förklarat för sig vad is gör så gäller det även vad en del andra nya inslag i sverige gör.Vuxna människor ska kunna hantera sådan här information. Anmärkningsvärt är tex att tolken på boendet vad med på våldtäkten och trots ett digert brottsregister anställts. Helt otroligt.

Share
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *